Please Wait...

Robert Drobne

You are here

I like the simplicity

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit,Mauris sed lacus sit amet ligula faucibus suscipit. Integer a mattis diam, at sagittis dolor. Aenean lectus ligula,mattis vitae ornare eget

visit my portfolio

I have skills

To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that produces no resultant pleasure?

Integer a mattis diam, at sagittis dolor. Aenean lectus ligula,mattis vitae ornare eget

WHAT THEY SAID?

Our Happy Clients

Kot pri vsakem športniku je tudi pri meni prišlo do poškodb, od manjših vnetij do tudi večjih, kot operacija tetive. Robi mi je vedno bil v pomoč, da sem čimprej okreval. Pomagal mi je tudi z navodili kako izvajati določene vaje za krepitev in stabilizacijo telesa. Bil sem tudi pri drugih fizioterapevtih in terapijah preko zdravstvene zavarovalnice, a je Sportfizio fizioterapija daleč najnaprednejša, najhitrejša in učinkovita, kar lahko dobite za svoj denar.

SANDI HOLC
Polprofesionalni tekač

Kot vsestranski rekreativni športnik se zavedam pomena preventivnega ukrepanja ob prvih znakih bolečin, zato je pravočasni obisk fizioterapevta ključnega pomena za hitro odpravo poškodb.

Pri prvi resnejši poškodbi sem po priporočilu prijateljev obiskal Robija, ki mi je v treh terapijah odpravil poškodbo in sem lahko nemoteno nadaljeval s športi, s katerimi se ukvarjam.

Aleksander Pavlič
REKREATIVNI ŠPORTNIK

"K Robertu sem prišel zaradi diskus hernije v predelu L4-L5. Bolečine so se mi pojavljale v predelu spodnjega križa ter se prenašale v levo nego. Na prvem srečanju sva zastavila potek fizioterapevtskih srečanj ter osnovne vsakodnevne vaje, ki jih lahko izvajam doma zjutraj in zvečer. Po petih srečanjih in dvomesečni vadbi doma, sem ponovno opravil magnetno resonanco. Izvidi so pokazali izboljšanje in regres ledvenih diskov, bolečine pa praktično ni več. Priporočam obisk SportFizio, če ne zaradi drugega, ker sta Robert in Matej super profesionalna. V seansi obravnavata poškodbo celostno, fizioterapija pa vedno traja dokler ne opravita vseh zastavljenih terapevtskih posegov."

Jan Kikelj

Blažja bolečina v križu je bila moj vsakdan. Navadila sem se, ker imam obrabo ledvene hrbtenice. Naenkrat pa me je zadela močna bolečina v zadnjici. Težko sem se prepognila, se obrnila, celo hodila. Najhujše bolečine sem občutila zjutraj, ob vstajanju iz postelje. Potrebovala sem ogromno časa, da sem se sploh začela premikati. Bolečine in okornost sta mi dodobra zaznamovali moj vsakdan. Hči mi je predlagala obisk pri fizioterapevtu Robiju. Nisem vedela kaj naj pričakujem. Bilo me je strah neznanega. Nisem verjela, da mi fizioterapija lahko pomaga. Obisk fizioterapije me je presenetil. Prijaznost terapevta, prijetno okolje in uspešnost terapije, že po prvem obisku, so mi vlili optimizem in voljo. Dojela sem, da terapija res pomaga. Še več, iz terapije v terapijo sem se počutila bolje, bolečina je izginila, povrnila se mi je volja do gibanja. Strah je izginil. Izredno sem hvaležna! Terapije priporočam vsem, ki imajo kakršnekoli težave z gibalnim sistemom. Hvala.

Ga. MIRA iz Ptuja
Upokojenka

Robija fizioterapevta sem spoznala pred kratkim. V preteklosti sem se veliko ukvarjala s športom. Po porodu drugega otroka moje telo ni bilo več takšno, kot sem ga bila navajena. Čutila sem utrujenost, zategnjenost v predelu hrbta in vratu. Po nasvetu prijateljice sem se naročila pri Robiju. Bilo me je strah, nisem vedela, kaj lahko pričakujem, termin sem dobila takoj naslednji dan. Že ob prihodu in posvetu sem bila pomirjena, po terapiji pa sem čutila olajšanje. Terapije  so mi hitro pomagale k boljšemu počutju in lahkotnejšemu gibanju. Korektno sem izvajala vaje, ki so mi jih pokazali. Poleg terapij sem dobila veliko koristnih nasvetov; kako nostiti otroka, kakšna vadba je zame primerna, kako si pomagati sama...Prisegam na njegovo strokovnost in prijetno, pacientom prijazno okolje.

Simona iz okolice Celja
Mlada mamica
Moje sodelovanje z Robijem se je pričelo pred desetimi leti, ob poškodbi kolena. Od takrat dalje ga obiskujem redno, saj mi preventivne terapije pomagajo k boljšemu počutju, boljšim treningom in kot preventiva pred poškodbami. Je izredno dober diagnostik in mi je s svojim znanjem in izkušnjami že mnogokrat pomagal in me usmerjal. Sedaj, v času študija v ZDA, se še bolj zavedam, koliko mi pomagajo njegove terapije, zato ga ob vsaki vrnitvi domov redno obiščem. Robi je izjemna oseba, vedno pripravljen pomagati, zato ga iskreno priporočam vsem. 
 
Ana Marija Gracija Oparenović
Tenisačica

MY CLIENTS

Amazing Partners

 

Smo pogodbeni partner zavarovalnic

Zavoda za zdravstveno zavarovanje in drugih zavarovalnic prostovoljnega zavarovanja.

TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.

Zavarovalnica Vzajemna

Generali zavarovalnica

PRVA Osebna zavarovalnica

Sava zavarovalnica

FACEBOOK